Click to order
Din bestilling
Total: 
Fornavn
Selskapsnavn
Organisasjonsnummer
E-post
Telefon
Vi anbefaler også undertekster for videoen din
Hva er hovedspråket til animasjonsfilmen din?
Godta våre kjøpsvilkår
Ved å krysse av i boksen godtar du våre vilkår og betingelser.
Hvordan blir en en animert video laget?
Vi har utviklet en tydelig og effektiv arbeidsflyt for å produsere filmene våres sammen med våre kunder. Ingen prosjekter er like, men prosessene er det samme.

Et av grunnlaget for våre vellykkede prosjekter er at vi har utviklet vårt eget prosjektverktøy. Kunden er involvert gjennom hele prosjektet og kan fra start til slutt se status og forventet leveranse.
Brief
Manus
Storyboard & illustrasjoner
Voice over
Animasjon
Musikk & lydeffekter
Et generelt prosjekt på 60 sekunder fordelt på arbeidsdager
Hvordan fungerer det?
Bestill video
For å starte et prosjekt med oss ​​på Animationlandslaget.no, må vi først bli enige om hva behovene dine er. Enten bestiller du direkte fra hjemmesiden her, eller starter en samtale med oss så anbefaler vi ett opplegg som passer best for deg
Spørreskjema
Så snart en avtale er signert eller bestilling er direkte lagt inn her på nettsiden, vil du motta en e-post med en link til vårt eget utviklet prosjektstyringssystem. Inne i kundeportalen vil du bli bedt om å fylle ut et skjema som inneholder ca. 40 spørsmål og der danner vi grunnlaget for hele prosjektet.
Manus
Når du har fylt ut skjemaet går alle svar direkte til de internt hos Animationlandslaget.no som skal jobbe med prosjektet. Manusforfatteren har da 32 arbeidstimer på seg til å levere et førsteutkast til deg. Når manusforfatteren er ferdig med utkastet ditt, vil du motta en melding på e-post om at manuset ligger i kundeportalen, og du kan gi tilbakemelding på eventuelle endringer, eller godkjenne manuset.
Voiceover (stemmeskuespiller)
Så snart manuse er ferdigstilt og godkjent av deg i kundeportalen, sendes det automatisk til en av våre stemmeskuespillere som passer best for akkurat din video. Så snart opptaket er fullført, vil du motta et e-postvarsel om at du kan lytte, gi tilbakemelding eller godkjenne opptaket. Så snart du klikker på godkjent-knappen, er denne delen fullført.
Storyboard & illustrasjoner
Parallelt med fortellingen til fortelleren starter også våre illustratører med å produsere et storyboard og et «look & feel» utkast hvor du kan gi tilbakemelding på både de ulike scenene og stilforslaget vi har utviklet for deg. Når vi har kommet frem til en stil, fortsetter teamet å illustrere alle scenene og karakterene. Når dette trinnet er fullført, går vi videre til neste trinn.
Animasjon
Dette er det siste og mest spennende trinnet i prosessen. Her kommer alle deler til live og vi legger all «timing» til rette for at det skal gi et sterkt inntrykk på de som vil se videoen. Her får du også varsel hver gang det kommer et nytt utkast eller versjon, helt frem til du er 100% fornøyd og klar til å godkjenne produksjonen.
Har du noen spørsmål?
Bare å spørre. Vi er her for å hjelpe deg! Få en gratis konsultasjon og se hvordan vi kan hjelpe deg i dag, eller send oss ​​en forespørsel så svarer vi innen en time.
Start en chat med oss nå
Få et tilbud direkte
Beställ brons
Beställ brons
Start chat
Bedrifter som har valgt oss som leverandør
312+
Økt etterspørsel på videoproduksjon etter starten av covid-19
59%
Videoanimationer levert
567+
Hvordan gjør du det? Så enkelt er det!
Start chat
Kontaktskjema
Fornavn
Etternavn
Navn på bedrift
E-post
Telefon
Melding
Takk for din melding
FAQ
Hvor mye koster en animert forklaringsvideo?
Prisen på en animasjonsfilm kan variere veldig og bestemmes av en rekke ulike faktorer. Skal det være 2D eller 3D? Hvor lang video trenger du? Trenger du mer enn ett språk? Med eller uten undertekster? Den enkleste måten å finne ut hva akkurat din video koster er å ta kontakt på telefon eller skrive i vår chat, eller hvorfor ikke sjekke produktene du vet du trenger i vår priskalkulator så får du et fastprisforslag direkte på nettsiden.
Hvor lang tid tar det å gjøre en animert film?
Ved å følge vår leveringsprosess tar filmen 4-6 uker å fullføre. Tiden varierer fra prosjekt til prosjekt og avhenger av filmens lengde, kompleksitet, endringer som er gjort under korrekturlesing og om kunden følger opp leveringsprosessen i høyt tempo.
Det haster! Kan prosjektet gjøres raskere?
Ja, det er absolutt mulig å tilrettelegge for det med et lite tillegg i prisen. Ta gjerne kontakt for å høre om vi kan overholde fristen din. Vi har vanligvis mulighet til å sette inn ekstra ressurser i alle stadier av prosessen.
Hva er inkludert når jeg kjøper en video fra animationslandslaget?
En produksjon starter med utfylling av et spørreskjema, slik at en av våre manusforfattere kan begynne på manusarbeid og at vi utarbeider en grafisk stil som passer prosjektet ditt. Det gjøres et stemmeopptak med en profesjonell stemmeskuespiller og vi setter musikk og lydeffekter på filmen før endelig levering. Underveis i prosjektet har du jevnlig kontakt med din personlige prosjektleder og er alltid velkommen til å stille spørsmål på mail, chat eller telefon.
Får du rabatt hvis du bestiller flere videoer samtidig?
Absolutt!
Med vårt rabattsystem kan du spare mye penger ved å bestille flere videoer på en gang. Kontakt oss før du legger inn en bestilling, så forklarer vi hvordan prismodellen for flere produksjoner fungerer.
Hva skjer etter at du har lagt inn en bestilling?
Det første som skjer når du har bestilt en video er at du mottar en e-post med en link til spørreskjemaet ditt. Det er viktig at du tar deg god tid og svarer så tydelig som mulig på alle spørsmål (rundt 40 spørsmål), så velger vi en passende manusforfatter til prosjektet som også vil kontakte deg mer for å diskutere det første utkastet til manuset ditt. Alle våre prosesstrinn planlegges automatisk inn i produksjonsprosessen vår etter bestilling.
Hvordan kommer du i gang med videoproduksjon?
Start gjerne med å legge inn en bestilling direkte på nettsiden, start en prat eller ring oss for å få tilsendt et kontraktsforslag. Så snart vi har signering sendes det automatisk en mail med instruksjoner videre for oppstart, vi kan starte fra og med i dag!
Bruker animationslandslaget maler eller ferdige figurer?
Nei.
Vi skreddersyr alle våre produksjoner fra bunnen av helt etter kundens ønsker med mindre annet er avtalt. Dette gjør at filmen kommuniserer med samme uttrykk som kundens egen grafiske profil og holder en rød tråd gjennom hele markedsføringen.
Hvordan kan animationlandslaget holde prisene mye lavere enn konkurrentene sine?
Vi er et datadrevet team som jobber mye med interne prosesser og automatisering av kommunikasjon og planlegging. Dette gjør at vi kan holde en mye lavere overheadkostnad enn mange av våre konkurrenter samtidig som vi leverer den høyeste kvaliteten og kundeservicen. Vi lever av faste kunder, og vi håper du snart er en av dem!
Nyeste blogg innlegg
Her legger vi ut nyheter, tips og triks for videokunder.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt