Click to order
Din bestilling
Total: 
Fornavn
Selskapsnavn
Organisasjonsnummer
E-post
Telefon
Vi anbefaler også undertekster for videoen din
Hva er hovedspråket til animasjonsfilmen din?
Godta våre kjøpsvilkår
Ved å krysse av i boksen godtar du våre vilkår og betingelser.
Hvordan blir en en animert video laget?
Vi har utviklet en tydelig og effektiv arbeidsflyt for å produsere filmene våres sammen med våre kunder. Ingen prosjekter er like, men prosessene er det samme.

Et av grunnlaget for våre vellykkede prosjekter er at vi har utviklet vårt eget prosjektverktøy. Kunden er involvert gjennom hele prosjektet og kan fra start til slutt se status og forventet leveranse.
Brief
Manus
Storyboard & illustrasjoner
Voice over
Animasjon
Musikk & lydeffekter
Et generelt prosjekt på 60 sekunder fordelt på arbeidsdager
Hvordan fungerer det?
Bestill video
For å starte et prosjekt med oss ​​på Animationlandslaget.no, må vi først bli enige om hva behovene dine er. Enten bestiller du direkte fra hjemmesiden her, eller starter en samtale med oss så anbefaler vi ett opplegg som passer best for deg
Spørreskjema
Så snart en avtale er signert eller bestilling er direkte lagt inn her på nettsiden, vil du motta en e-post med en link til vårt eget utviklet prosjektstyringssystem. Inne i kundeportalen vil du bli bedt om å fylle ut et skjema som inneholder ca. 40 spørsmål og der danner vi grunnlaget for hele prosjektet.
Manus
Når du har fylt ut skjemaet går alle svar direkte til de internt hos Animationlandslaget.no som skal jobbe med prosjektet. Manusforfatteren har da 32 arbeidstimer på seg til å levere et førsteutkast til deg. Når manusforfatteren er ferdig med utkastet ditt, vil du motta en melding på e-post om at manuset ligger i kundeportalen, og du kan gi tilbakemelding på eventuelle endringer, eller godkjenne manuset.
Voiceover (stemmeskuespiller)
Så snart manuse er ferdigstilt og godkjent av deg i kundeportalen, sendes det automatisk til en av våre stemmeskuespillere som passer best for akkurat din video. Så snart opptaket er fullført, vil du motta et e-postvarsel om at du kan lytte, gi tilbakemelding eller godkjenne opptaket. Så snart du klikker på godkjent-knappen, er denne delen fullført.
Storyboard & illustrasjoner
Parallelt med fortellingen til fortelleren starter også våre illustratører med å produsere et storyboard og et «look & feel» utkast hvor du kan gi tilbakemelding på både de ulike scenene og stilforslaget vi har utviklet for deg. Når vi har kommet frem til en stil, fortsetter teamet å illustrere alle scenene og karakterene. Når dette trinnet er fullført, går vi videre til neste trinn.
Animasjon
Dette er det siste og mest spennende trinnet i prosessen. Her kommer alle deler til live og vi legger all «timing» til rette for at det skal gi et sterkt inntrykk på de som vil se videoen. Her får du også varsel hver gang det kommer et nytt utkast eller versjon, helt frem til du er 100% fornøyd og klar til å godkjenne produksjonen.
Takk for at du vurderer våre animasjonsproduksjonstjenester. Vår prosess inkluderer følgende stadier: brief, manuskript, storyboard/illustrasjoner, vocieover, og animasjon. Vi tilbyr et visst antall revisjoner for hvert stadie for å sikre at din visjon nøyaktig gjenspeiles i det ferdige produktet. Vær oppmerksom på at når et stadie er godkjent, er det ikke mulig å gå tilbake til det uten å belaste ekstra kostnader. Vi ønsker å sikre at vår prosess er effektiv og rettferdig for alle parter involvert. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å bringe ditt prosjekt til live.
Har du noen spørsmål?
Bare å spørre. Vi er her for å hjelpe deg! Få en gratis konsultasjon og se hvordan vi kan hjelpe deg i dag, eller send oss ​​en forespørsel så svarer vi innen en time.
Start en chat med oss nå
Få et tilbud direkte
Beställ brons
Beställ brons
Start chat
Bedrifter som har valgt oss som leverandør
312+
Økt etterspørsel på videoproduksjon etter starten av covid-19
59%
Videoanimationer levert
567+
Hvordan gjør du det? Så enkelt er det!
Start chat
Kontaktskjema
Fornavn
Etternavn
Navn på bedrift
E-post
Telefon
Melding
Takk for din melding
FAQ
Nyeste blogg innlegg
Her legger vi ut nyheter, tips og triks for videokunder.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt