Om animasjonslandslaget
Vårt stadig voksende team består av en gruppe engasjerte personer med forskjellige ferdigheter og personligheter. Vi streber alltid for å levere over forventningene til kundene våre, hvert eneste prosjekt. Vi har kultivert en kultur der vi er stolte av å alltid forbedre og oppdatere arbeidsflyten vår. Derfor har vi planlagte møter hver måned der vi diskuterer, forbereder og bestemmer forbedringer av prosessene våres.
Vår historie
Røttene våres går tilbake til IT-utvikling der grunnleggerene våres spesialiserte seg på utvikling av nisje SaaS-produkter (Software as a service) for uutforskede markeder med høy etterspørsel. Animasjonseventyret våres begynte helt uventet med et internt voksende behov for forklaringsvideoer av høy kvalitet til en rimelig prisklasse, med pålitelige leveringstider.

På den tiden (tilbake i 2010) var det ikke mange leverandører å velge mellom, og alternativene som var tilgjengelige var priset alt for høyt, og det var vanskelig å forholde seg til det når det kom til kvalitet og pålitelighet angående leveringstid.

Så da bestemte vi oss for å bygge opp kompetansen internt, og her er vi. 10+ år senere er vi en av Skandinavias største leverandører av animasjonsfilmer.
Medarbeidere
Vi er et team som stadig vokser med flere ulike nasjonaliteter og ferdigheter. Vi har i dag flertallet av våre kunder i Norge og Sverige, men vi planlegger å gå inn i Danmark og Tyskland før 2023.

Majoriteten av teamet vårt snakker norsk eller svensk, men vi har også noen engelsktalende illustratører og animatører med solid erfaring og kreativitet.
Kjernemedlemmene i teamet våres
Animasjonlandslaget jobber hver dag for å gi alle den beste servicen og alltid gjøre kundene våres fornøyde
 • Alexander K
  Founder
  Alexander grunnla Animasjonlandslaget. Han sådde frøene som lagde fundamentet for hovedmålene og verdiene vi har i dag. Han har bygget opp og funnet kjernemedlemmene i teamet vårt som hjelper dem å få frem sine unike talenter i arbeidsprosessen. Han er alltid engasjert og arbeider hele tiden med å forbedre hverdagsprosessene våres.
 • Daniel M
  Lead Animation Director
  Firmaet våres er synonymt med effektivitet, kvalitet og finesse. Daniel tar vare på det meste du ser, noe vi er både takknemlige og stolte over. Med over 15 års erfaring innen visuell kommunikasjon og design, er Daniel esset vi har i ermet våres.
 • Caroline H
  Lead Project Manager
  Caroline er ansvarlig for våre kunders generelle opplevelse i henhold til prosjektene på Animasjonlandslaget. Hun sørger for at hver kunde føler seg ivaretatt og trygg i produksjonen av sin kommunikasjon med oss. Hvis du har noen forslag eller ideer, kan du skrive til henne. Caroline er åpen for alle kommentarer eller spørsmål du måtte ha.
 • Benjamin (Beto) L
  Head Of Illustrations
  Beto er en meget detaljert og erfaren illustratør med over 17 års erfaring innen kommunikasjon og markedsføring. Han har jobbet i flere ulike bransjer men han har alltid hatt fullt fokus på det visuelle. Han er streng, men rettferdig og håndterer all rekruttering av nye talenter til vårt team som stadig vokser.
 • Karla D
  Head Of Children's Animations
  Den kreative og fantasifulle Karla er vår «go-to» når det gjelder animasjonsfilmer rettet mot barn og unge. Hun har lang erfaring med både illustrasjonsarbeid og formidling av analoge og digitale barnebøker.
 • Oddvar N
  Head Of Storytelling
  Oddvar er en av våre mest erfarne manusforfattere og den som utviklet strategiene vi bruker i manusproduksjon. Med over 12 års erfaring som selger og salgssjef vet han hva som treffer hjem hos kundene våres.
Lurer du på noe?
Ikke nøl med å ta kontakt. Vi står klare til å assistere deg! Benytt vår gratis konsultasjon for å oppdage hvordan vi kan bidra allerede i dag. Send oss en henvendelse, og vi lover å svare innen en time.
Start en chat med oss nå
Få et tilbud direkte
Beställ brons
Beställ brons
Start chat
567+
Videoanimationer levert
59%
Økt etterspørsel på videoproduksjon etter starten av covid-19
312+
Bedrifter som har valgt oss
Hvordan gjør du det? Så enkelt er det!
Start chat
Kontaktskjema
Takk for din melding
FAQ
Nyeste blogg innlegg
Her legger vi ut nyheter, tips og triks for videokunder.
  Meld deg på nyhetsbrevet vårt