Click to order
Din bestilling
Total: 
Fornavn
Selskapsnavn
Organisasjonsnummer
E-post
Telefon
Vi anbefaler også undertekster for videoen din
Hva er hovedspråket til animasjonsfilmen din?
Godta våre kjøpsvilkår
Ved å krysse av i boksen godtar du våre vilkår og betingelser.
Om animasjonslandslaget
Vårt stadig voksende team består av en gruppe engasjerte personer med forskjellige ferdigheter og personligheter. Vi streber alltid for å levere over forventningene til kundene våre, hvert eneste prosjekt. Vi har kultivert en kultur der vi er stolte av å alltid forbedre og oppdatere arbeidsflyten vår. Derfor har vi planlagte møter hver måned der vi diskuterer, forbereder og bestemmer forbedringer av prosessene våres.
Vår historie
Røttene våres går tilbake til IT-utvikling der grunnleggerene våres spesialiserte seg på utvikling av nisje SaaS-produkter (Software as a service) for uutforskede markeder med høy etterspørsel. Animasjonseventyret våres begynte helt uventet med et internt voksende behov for forklaringsvideoer av høy kvalitet til en rimelig prisklasse, med pålitelige leveringstider.

På den tiden (tilbake i 2010) var det ikke mange leverandører å velge mellom, og alternativene som var tilgjengelige var priset alt for høyt, og det var vanskelig å forholde seg til det når det kom til kvalitet og pålitelighet angående leveringstid.

Så da bestemte vi oss for å bygge opp kompetansen internt, og her er vi. 10+ år senere er vi en av Skandinavias største leverandører av animasjonsfilmer.
Medarbeidere
Vi er et team som stadig vokser med flere ulike nasjonaliteter og ferdigheter. Vi har i dag flertallet av våre kunder i Norge og Sverige, men vi planlegger å gå inn i Danmark og Tyskland før 2023.

Majoriteten av teamet vårt snakker norsk eller svensk, men vi har også noen engelsktalende illustratører og animatører med solid erfaring og kreativitet.
Kjernemedlemmene i teamet våres
Animasjonlandslaget jobber hver dag for å gi alle den beste servicen og alltid gjøre kundene våres fornøyde
Alexander K
Founder
Alexander grunnla Animasjonlandslaget. Han sådde frøene som lagde fundamentet for hovedmålene og verdiene vi har i dag. Han har bygget opp og funnet kjernemedlemmene i teamet vårt som hjelper dem å få frem sine unike talenter i arbeidsprosessen. Han er alltid engasjert og arbeider hele tiden med å forbedre hverdagsprosessene våres.
Daniel M
Lead Animation Director
Firmaet våres er synonymt med effektivitet, kvalitet og finesse. Daniel tar vare på det meste du ser, noe vi er både takknemlige og stolte over. Med over 15 års erfaring innen visuell kommunikasjon og design, er Daniel esset vi har i ermet våres.
Caroline H
Lead Project Manager
Caroline er ansvarlig for våre kunders generelle opplevelse i henhold til prosjektene på Animasjonlandslaget. Hun sørger for at hver kunde føler seg ivaretatt og trygg i produksjonen av sin kommunikasjon med oss. Hvis du har noen forslag eller ideer, kan du skrive til henne. Caroline er åpen for alle kommentarer eller spørsmål du måtte ha.
Benjamin (Beto) L
Head Of Illustrations
Beto er en meget detaljert og erfaren illustratør med over 17 års erfaring innen kommunikasjon og markedsføring. Han har jobbet i flere ulike bransjer men han har alltid hatt fullt fokus på det visuelle. Han er streng, men rettferdig og håndterer all rekruttering av nye talenter til vårt team som stadig vokser.
Karla D
Head Of Children's Animations
Den kreative og fantasifulle Karla er vår «go-to» når det gjelder animasjonsfilmer rettet mot barn og unge. Hun har lang erfaring med både illustrasjonsarbeid og formidling av analoge og digitale barnebøker.
Oddvar N
Head Of Storytelling
Oddvar er en av våre mest erfarne manusforfattere og den som utviklet strategiene vi bruker i manusproduksjon. Med over 12 års erfaring som selger og salgssjef vet han hva som treffer hjem hos kundene våres.
Har du noen spørsmål?
Bare å spørre. Vi er her for å hjelpe deg! Få en gratis konsultasjon og se hvordan vi kan hjelpe deg i dag, eller send oss ​​en forespørsel så svarer vi innen en time.
Start en chat med oss nå
Få et tilbud direkte
Beställ brons
Beställ brons
Start chat
Bedrifter som har valgt oss som leverandør
312+
Økt etterspørsel på videoproduksjon etter starten av covid-19
59%
Videoanimationer levert
567+
Hvordan gjør du det? Så enkelt er det!
Start chat
Kontaktskjema
Fornavn
Etternavn
Navn på bedrift
E-post
Telefon
Melding
Takk for din melding
FAQ
Hvor mye koster en animert forklaringsvideo?
Prisen på en animasjonsfilm kan variere veldig og bestemmes av en rekke ulike faktorer. Skal det være 2D eller 3D? Hvor lang video trenger du? Trenger du mer enn ett språk? Med eller uten undertekster? Den enkleste måten å finne ut hva akkurat din video koster er å ta kontakt på telefon eller skrive i vår chat, eller hvorfor ikke sjekke produktene du vet du trenger i vår priskalkulator så får du et fastprisforslag direkte på nettsiden.
Hvor lang tid tar det å gjøre en animert film?
Ved å følge vår leveringsprosess tar filmen 4-6 uker å fullføre. Tiden varierer fra prosjekt til prosjekt og avhenger av filmens lengde, kompleksitet, endringer som er gjort under korrekturlesing og om kunden følger opp leveringsprosessen i høyt tempo.
Det haster! Kan prosjektet gjøres raskere?
Ja, det er absolutt mulig å tilrettelegge for det med et lite tillegg i prisen. Ta gjerne kontakt for å høre om vi kan overholde fristen din. Vi har vanligvis mulighet til å sette inn ekstra ressurser i alle stadier av prosessen.
Hva er inkludert når jeg kjøper en video fra animationslandslaget?
En produksjon starter med utfylling av et spørreskjema, slik at en av våre manusforfattere kan begynne på manusarbeid og at vi utarbeider en grafisk stil som passer prosjektet ditt. Det gjøres et stemmeopptak med en profesjonell stemmeskuespiller og vi setter musikk og lydeffekter på filmen før endelig levering. Underveis i prosjektet har du jevnlig kontakt med din personlige prosjektleder og er alltid velkommen til å stille spørsmål på mail, chat eller telefon.
Får du rabatt hvis du bestiller flere videoer samtidig?
Absolutt!
Med vårt rabattsystem kan du spare mye penger ved å bestille flere videoer på en gang. Kontakt oss før du legger inn en bestilling, så forklarer vi hvordan prismodellen for flere produksjoner fungerer.
Hva skjer etter at du har lagt inn en bestilling?
Det første som skjer når du har bestilt en video er at du mottar en e-post med en link til spørreskjemaet ditt. Det er viktig at du tar deg god tid og svarer så tydelig som mulig på alle spørsmål (rundt 40 spørsmål), så velger vi en passende manusforfatter til prosjektet som også vil kontakte deg mer for å diskutere det første utkastet til manuset ditt. Alle våre prosesstrinn planlegges automatisk inn i produksjonsprosessen vår etter bestilling.
Hvordan kommer du i gang med videoproduksjon?
Start gjerne med å legge inn en bestilling direkte på nettsiden, start en prat eller ring oss for å få tilsendt et kontraktsforslag. Så snart vi har signering sendes det automatisk en mail med instruksjoner videre for oppstart, vi kan starte fra og med i dag!
Bruker animationslandslaget maler eller ferdige figurer?
Nei.
Vi skreddersyr alle våre produksjoner fra bunnen av helt etter kundens ønsker med mindre annet er avtalt. Dette gjør at filmen kommuniserer med samme uttrykk som kundens egen grafiske profil og holder en rød tråd gjennom hele markedsføringen.
Hvordan kan animationlandslaget holde prisene mye lavere enn konkurrentene sine?
Vi er et datadrevet team som jobber mye med interne prosesser og automatisering av kommunikasjon og planlegging. Dette gjør at vi kan holde en mye lavere overheadkostnad enn mange av våre konkurrenter samtidig som vi leverer den høyeste kvaliteten og kundeservicen. Vi lever av faste kunder, og vi håper du snart er en av dem!
Nyeste blogg innlegg
Her legger vi ut nyheter, tips og triks for videokunder.
Meld deg på nyhetsbrevet vårt